Dr. Bo van Grinsven

Het leven nemen zoals het komt en dan kijken wat er nodig is, is het motto van Bo. Opgegroeid als kind van ondernemers, is de start van BIC, inmiddels alweer een aantal jaar geleden niet echt een verrassing te noemen. In BIC komt alles samen wat Bo de afgelopen jaren heeft gezien, gehoord en geleerd.

Bo heeft een PhD in Communication Science behaald aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, waar ze zich heeft verdiept in het vraagstuk hoe mensen informatie verwerken en hoe dit ons gedrag beïnvloedt. Deze kennis heeft ze vervolgens een aantal jaar bij een grote internationale financiële dienstverlener toegepast in de praktijk. Inmiddels werkt ze als eigenaar en consultant om de wereld mooier te maken door steeds meer bedrijven en organisaties kennis te laten nemen van de waarde van het toepassen van gedragswetenschappelijke inzichten. Eén van de thema's waar zij het liefste aan werkt, is om veilig gedrag te stimuleren. Omdat je daar hele tastbare effecten kan bereiken waar heel veel mensen profijt van hebben.

Naast werken, is Bo druk met haar gezin: haar man Freek en hun twee kinderen Olivier en Valérie. Ze geniet in haar vrije tijd dan ook het meest van quality time met haar familie en gezin, en drinkt met hen het liefst een lekker glas wijn of een koud biertje in de zomer!

De experts achter BIC

Dr. Bo van Grinsven

Consultant & Eigenaar

Dr. Bo van Grinsven

Drs. Kimberley Riedijk

Gedragspsycholoog & Consultant

Drs. Kimberley Riedijk

Eveliene Matser

Consultant

Eveliene Matser

Laura Ruis

Consultant

Laura Ruis

Dominique Groenesteijn

Stagaire

Dominique Groenesteijn

Luna Schmitz

Stagaire

Luna Schmitz