Drs. Kimberley Riedijk

Kimberley mag zich sinds 2018 Gedragspyscholoog noemen. Ze haalt veel energie uit het observeren en analyseren van menselijk gedrag om vervolgens haar creatieve talent in te zetten om oplossingen te bedenken en hiermee te experimenteren.

Na haar middelbare school (een hele tijd geleden al) stond Kim voor een keuze: bedrijfskunde of psychologie. Uiteindelijk gaf haar passie voor de mens en het gedrag de doorslag en koos ze voor een studie Psychologie en een Masterspecialisatie in Gedragsverandering. Het bedrijfsleven is haar wel altijd blijven aanspreken. Ze past daarom ook graag haar kennis en ervaring over de psychologie van gedragsverandering in het bedrijfsleven toe. Kim haalt energie uit interessante marketingvraagstukken, waar ze haar creativiteit kwijt kan in het bedenken van nieuwe campagnes, proposities of voor optimalisaties van bestaande customer journeys. Ook gaat haar hart sneller kloppen van het doen van kwalitatief onderzoek en het ontwikkelen en geven van masterclasses.

Kim’s hart gaat ook nog sneller kloppen van specifieke onderwerpen waar gedragsverandering een rol in speelt. Zo kun je denken aan hoe mensen omgaan met hun geld (waarom spaart maar zo’n klein deel van de Nederlanders aanvullend voor hun pensioen bijvoorbeeld), hoe kunnen we meer mensen motiveren duurzame(re) beleggingskeuzes te maken, maar ook diversiteit en inclusie is een onderwerp dat Kim aan hart gaat. Haar grote droom zou zijn om over een van deze onderwerpen een boek te schrijven.

Privé is Kim helemaal gek op de Côte d’Azur, waar ze sinds 2022 ook naartoe is geëmigreerd. Daarnaast sport ze veel (padel, zwemmen, kettlebell training), geeft ze voetbaltraining aan kleine kinderen van 2-5 jaar en verliest ze zichzelf het liefst in een goed boek op het strand.

De experts achter BIC

Dr. Bo van Grinsven

Consultant & Eigenaar

Dr. Bo van Grinsven

Drs. Kimberley Riedijk

Gedragspsycholoog & Consultant

Drs. Kimberley Riedijk

Drs. Nico Benoist

Gedragspsycholoog & Consultant

Drs. Nico Benoist

Eveliene Matser

Consultant

Eveliene Matser

Laura Ruis

Consultant

Laura Ruis

Dominique Groenesteijn

Stagaire

Dominique Groenesteijn

Luna Schmitz

Stagaire

Luna Schmitz