The BIC way of working

Praktisch

We zijn oplossingsgericht en leveren maatwerk voor iedere context.

Evidence-based

We passen wetenschappelijk inzichten over menselijk gedrag toe om creatieve oplossingen te bedenken en experimenteren om de impact ervan op gedrag te evalueren.

De nieuwste inzichten

We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van Nudging en andere gedragsinzichten.

We werken met leiders / toonaangevende klanten in de private en publieke sector.

Onze missie

Het toepassen van gedragsinzichten kan bijna altijd en bijna overal. Want alles wat we doen is terug te herleiden naar menselijk gedrag. Ik geloof dan ook in ons gedragsbureau als hét toonaangevende bureau dat transformaties, transities of andersoortige change-projecten het laatste zetje geven om een succes te worden. Alleen maar door te kijken naar de belangrijkste stakeholder in elk proces: de mens.

Er is veel geschreven over hoe mensen beslissingen nemen. Toch wordt er nog vaak gedacht dat het optimaal inrichten van een proces, ‘the secret to success’ is. Gelukkig weten we steeds beter dat alleen de rationele processen niet voldoende zijn om tot resultaten te komen. En om die resultaten te bespoedigen, springt BIC in het gat dat er ligt tussen het optimaal inrichten van processen, en het doorlopen en uitvoeren van die processen door mensen. Want alleen wanneer je het optimaal inrichten van processen combineert met de wetenschap hoe en waardoor mensen worden beïnvloed, kan je je doelen zo efficiënt mogelijk bereiken.

Gedragscode

Wij geloven dat gedrag een belangrijke rol speelt bij veel uitdagingen van deze tijd. En omdat mensen al genoeg aan hun hoofd hebben, mogen ze daar best een handje bij geholpen worden. En dat is waar wij aan werken bij Behavioral Insights Company: gedragsverandering bewerkstelligen door gedragsinzichten toe te passen in de praktijk.

Meer info

De experts achter BIC

Dr. Bo van Grinsven

Consultant & Eigenaar

Dr. Bo van Grinsven

Drs. Kimberley Riedijk

Gedragspsycholoog & Consultant

Drs. Kimberley Riedijk

Eveliene Matser

Consultant

Eveliene Matser

Laura Ruis

Consultant

Laura Ruis

Dominique Groenesteijn

Stagaire

Dominique Groenesteijn

Luna Schmitz

Stagaire

Luna Schmitz

Join the team!

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde stagiairs! Ben jij een gedreven gedragsveranderaar? Raak jij niet uitgepraat over menselijk gedrag en word je enthousiast van creatief en afwisselend werk? Stuur dan je cv + motivatie en wie weet maken we binnenkort kennis met je.

Solliciteer nu!