Dominique Groenesteijn

Dominique is 25 jaar oud en met veel enthousiasme begint zij als één van de nieuwe stagiaires bij BIC! Hoewel zij oorspronkelijk uit Apeldoorn komt, woont zij al ongeveer 5 jaar in Leiden waar zij haar bachelor in psychologie afgerond.

Momenteel is Dominique bezig met het voltooien van haar master; Social and Organisational Psychology. In deze master heeft ze uitgebreide kennis opgedaan over totstandkoming van gedrag en de manieren waarop mensen elkaar kunnen beïnvloeden.

Dominique ’s interesse in gedragsverandering begon tijdens haar bachelor, waar zij zich afvroeg; ‘waarom mensen op een bepaalde manier handelen?’ en tijdens haar master kwamen hier steeds meer vragen bij zoals; ‘Hoe kan ik andere helpen door gedragsinzichten toe te passen?’ Haar wens is om haar kennis uiteindelijk toe te passen in omgevings- duurzaamheids- en cybersecurityvraagstukken en om te zetten in praktische gedragsinzichten.

Met haar passie voor positieve gedragsverandering en maatschappelijke impact hoopt zij een bijdrage te leveren aan de missie van BIC: menselijk gedrag begrijpen en beïnvloeden door de mens centraal te zetten.

In haar vrije tijd geniet Dominique van een wandeling in Leiden, slentert ze over markten en bezoekt boekenwinkels. Haar hart gaat sneller kloppen van reizen en het overwinnen van bergen tijdens wandelingen of klimtochten. Verder heeft zij een grote voorliefde voor Italië, of het nu gaat om heerlijk Italiaans eten, zelf een pasta bereiden of dagelijks haar Italiaanse streak bijhouden op Duolingo. Net als de Italianen brengt Dominique het liefst veel tijd door met familie en vrienden.

No items found.

De experts achter BIC

Dr. Bo van Grinsven

Consultant & Eigenaar

Dr. Bo van Grinsven

Drs. Kimberley Riedijk

Gedragspsycholoog & Consultant

Drs. Kimberley Riedijk

Drs. Nico Benoist

Gedragspsycholoog & Consultant

Drs. Nico Benoist

Eveliene Matser

Consultant

Eveliene Matser

Laura Ruis

Consultant

Laura Ruis

Dominique Groenesteijn

Stagaire

Dominique Groenesteijn

Luna Schmitz

Stagaire

Luna Schmitz