Eveliene Matser

Eveliene is in februari 2023 bij BIC begonnen als stagiaire en mag zich sinds augustus 2023 met veel plezier als consultant voor BIC inzetten!

Eveliene heeft de bachelor psychologie afgerond aan de Universiteit Leiden, en heeft daarna een bestuursjaar gedaan bij het landelijk bestuur van SPS-NIP (Sectie Psychologie Studenten van het Nederlands Instituut van Psychologen). Tijdens dit bestuursjaar is ze erachter gekomen waar haar psychologische hart sneller van gaat kloppen, namelijk van gedragsverandering en marketing. Daarom heeft ze er na haar bestuursjaar voor gekozen om de master Social, Health and Organisational Psychology aan de Universiteit Utrecht te gaan doen. In deze master heeft ze zich gespecialiseerd in Social Influence, en heeft ze alles geleerd over hoe gedrag tot stand komt en hoe mensen elkaar kunnen beïnvloeden. Haar wens is om deze kennis uiteindelijk toe te passen in duurzaamheids- en gezondheidsvraagstukken.

Tot nu toe is ze bij BIC vooral bezig geweest met projecten rondom veilig werken, zoals voor Heijmans en BAM. Daarnaast heeft ze zich ook mogen inzetten voor projecten binnen het thema participatie & leefbaarheid.

Eveliene woont samen met haar vriend in het prachtige Leiden. Ze maakt graag tijd vrij voor haar vriendinnen en familie, en mag zichzelf trotste tante noemen van twee neefjes en een nichtje! Daarnaast houdt ze van koken, boksen, wandelen in de natuur, en struint ze graag over de markt. Ook behoort reizen, en daarbij het verkennen van cultuur en natuur in andere landen, tot één van haar favoriete bezigheden. Haar volgende reis staat in februari 2024 op de planning, naar Zuidoost Azië!

De blog artikelen van Eveliene

No items found.

De experts achter BIC

Dr. Bo van Grinsven

Consultant & Eigenaar

Dr. Bo van Grinsven

Drs. Kimberley Riedijk

Gedragspsycholoog & Consultant

Drs. Kimberley Riedijk

Eveliene Matser

Consultant

Eveliene Matser

Laura Ruis

Consultant

Laura Ruis

Dominique Groenesteijn

Stagaire

Dominique Groenesteijn

Luna Schmitz

Stagaire

Luna Schmitz